Meiden staan altijd bekend om hun hoeveelheid schoenen. Maar jouw 50 paar pumps, zijn niets vergeleken met de schoenen van realityster Khloe Kardashian. Benieuwd naar Khloe’s schoenenkast? Lees snel verder.

Khloe Kardashian bewijst maar weer dat meiden veel schoenen kunnen hebben, want ze heeft gigantisch veel pumps, laarzen en sneakers. Aan haar kast te zien houdt deze realityster, bekend van Keeping Up with the Kardashians, vooral van Louboutin en dierenprint.


Khloe is kennelijk een echte control freak, want haar schoenen staan op kleur gesorteerd. Dit zal de realityster meer tijd ’s ochtends schelen tijdens het aankleden en het staat ook ontzettend leuk. De Louboutinlaarsjes met panterprint rechts zijn niet mijn smaak, ik vind ze een tikkeltje ordi.


Zoals je ziet heeft Khloe (of haar werkster) de schoenen om en om gezet. Dit bespaart ruimte en het is natuurlijk leuk om tegen al die Louboutinpumps met kenmerkende rode zool aan te kijken. Stiekem voel ik wel een steek van jaloezie bij het zien van al die schoenen.

Op de Louboutinpumps die je rechts ziet, ben ik minder jaloers. Ken je Pino nog van Sesamstraat? Daar doen deze schoenen mij aan denken, een letterlijke misstap dus!


Ook Khloe heeft wel eens zere voeten zoals je ziet, want ze heeft sneakers in overvloed. Ik ben niet zo’n fan van sportschoenen, maar deze sneakers zijn vrij glamorous en vind ik dus best leuk. Kennelijk houdt Khloe wel van dierenprintjes, want ook in deze tas van Balenciaga en laarsjes van Alaïa komt dit katachtige patroon terug.

Foto’s via Elle