Met Pasen zijn veel winkels gesloten, toch zijn er nog genoeg leuken plekken waar je kunt winkelen op 2e Paasdag. Daarom heb ik een aantal leuke plekken neergezet waar je kunt winkelen op 2e Paasdag.

Amsterdam Centrum

Als je toch gaat winkelen met Pasen, waarom ga je dan niet gelijk naar de Nederlandse hoofdstad? Deze stad heeft meer dan 10.000 winkels en is dus ook de grootste winkelstad van Nederland. Als jij houdt van de grotere modeketens, dan moet je naar de drukke Kalverstraat gaan. De leukere en uniekere boetiekjes vind je aan de Haarlemmerstraat en bij de Negen Straatjes.

Batavia Stad

Vind jij het belangrijk om merkkleding te dragen, maar geef jij er liever niet veel geld aan uit? Ga dan shoppen met Pasen in Batavia Stad, vlakbij Lelystad. Hier vind je de outlet van diverse merken zoals Calvin Klein, D.E.P.T., Esprit, Gant, Guess, McGregor, Miss Sixty, My God en RiverWoods.

De Beverwijkse Bazaar

De Beverwijkse Bazaar is een grote overdekte markt. Zo zijn er kleding en schoenen te koop, maar ook boeken en voedsel. De 3.000 kramen zijn onderverdeeld in de Zwarte Markt, de Oosterse Markt, de Grand Bazaar, de Computer Markt en een Kofferbakmarkt.

Designer Outlet Roermond

Bij Designer Outlet Roermond vind je 170 verschillende designermerken die hun kleding, accessoires en schoenen verkopen voor outletprijzen. Zo zijn er merken zoals Armani, CK Jeans, Dolce & Gabbana, Gucci, Hugo Boss, Joop! en Prada, maar ook Björn Borg, Gaastra, Gant, McGregor, Polo Ralph Lauren en Tommy Hilfiger vind je hier.

Rotterdam Centrum

Als jij niet van het oude Amsterdam houdt, kun je ook met Pasen gaan winkelen in Rotterdam. Ook deze stad heeft een groot aanbod aan winkels. Bij de Coolsingel, de Lijnbaan en de Koopgoot vind je de grote modeketens. Hou jij meer van bijzondere winkels? Dan adviseer ik je de Kruiskade, de West Kruiskade, de Witte de Withstraat en de Nieuwe en Oude Binnenweg.

Mocht je gaan wikelen op 2e Paasdag, controleer dan nog voor de zekerheid of deze shopwalhalla’s echt open zijn. Verder wens ik je veel winkelplezier.