Kristin Cavallari heeft een schoen ontworpen voor het goede doel, alleen kennelijk is de Hills-ster helemaal niet zo creatief. Het lijkt er namelijk op dat Kristin de schoen gewoon heeft gekopieerd van Mojo Moxy.

Links op de foto zie je de Angelina Wedge van Mojo Moxy en rechts zie je die van Kristin. Inderdaad, ze hebben dezelfde kleur, hetzelfde model en zelfs het plooitje op de teen komt overeen.

Kristin Cavallari liet 9 maanden geleden weten dat ze een schoen ging ontwerpen voor ShoeDazzle, waarvan de opbrengsten naar het goede doel OneKidOneWorld gaan en deze kopie is het resultaat.

Als Kristin het ontwerp echt gekopieerd heeft, is er niet zo goed in, want ik vind de schoen van Mojo Moxy veel leuker en subtieler. Wat vind jij van het zogenaamde ontwerp van de Hills celebrity? Denk jij dat de schoen gestolen is?