Pasen komt steeds meer dichterbij en uiteraard kleden wij ons naar deze feestelijkheid. Omdat we tegenwoordig niet meer als kuiken verkleed gaan, heb ik een leuke paasoutfit voor je samen gesteld.

De basiskleuren van Pasen zijn geel, groen en oranje, maar om het nog enigszins klassiek te houden, zou ik hooguit gebruik maken van 2 kleuren.

Omdat Pasen ook het feest is van het voorjaar, heb ik voor de vrolijke kleuren groen en geel gekozen. Zo zie je een groen jurkje van Vero Moda (34,95 euro) met daaroverheen een kanariegele tailleriem van Mango (24,90 euro).

Uiteraard laten we deze kleuren terugkomen in de rest van de outfit. Na lang zoeken, heb ik eindelijk een gele legging (9.95 euro) gevonden van Oroblu en verder heb ik gekozen voor groene gesppumps van Johnny’s (94,95 euro). Omdat je nu al een heel kleurenpalet aan hebt, adviseer ik je om zo min mogelijk gebruik te maken van accessoires, maar deze Six oorbellen (4,95 euro) met bloemenprint staan er natuurlijk erg leuk bij.