In de film I now pronounce you Chuck and Larry gaat het om de twee goede vrienden Chuck en Larry die met elkaar gaan trouwen. Maar ze trouwen niet voor de liefde, nee ze geven elkaar het ja-woord om een heel andere reden.

Chuck (Adam Sandler)en Larry (Kevin James) zijn elkaars beste vrienden en allebei werkzaam bij de brandweer. Chuck zit altijd achter de meiden aan en soms weleens per ongeluk de verkeerde, zoals de tweelingzus van het meisje waar hij mee aan het daten is. Daarentegen is Larry vader van twee kinderen, waar hij na het overlijden van zijn vrouw alleen voor zorgt.

Larry wil graag dat zijn levensverzekering goed geregeld is en dat doet hij door te vragen of Chuck met hem wil trouwen. Als getrouwd stel krijgen ze dan namelijk partnerbijslagen, wat ze niet allebei vervelend vinden. De film zorgt voor heel wat leuke situaties en maakt elke komedieliefhebber aan het lachen.

Chuck krijgt het tijdens de zogenaamde relatie met Larry vooral zwaar bij het ontmoeten van hun advocate Alex, gespeeld door Jessica Biel. Bovendien stapelen de problemen zich op wanneer ze moeite krijgen om hun neprelatie voor de buitenwereld te verbergen. Nog lastiger wordt het wanneer er een verzekeringsinspecteur langskomt om de zaak uit te zoeken.

[pro-player width=’560′ height=’345′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=j0kPvRAjH4s[/pro-player]

Kijk jij vanavond, 20 april, om 20.30 uur op RTL 5 ook naar de film I now pronounce you Chuck and Larry?