Zara TRF heeft haar collectie weer vernieuwd met de Zara TRF Color collectie. Zoals de naam van de lijn al doet verwachten zit deze collectie bomvol met vrolijke kleuren.


De blauwe jurkjes uit de Zara TRF Color collectie zijn erg schattig. Een bloemetjesjurkje is dan ook een musthave voor aankomende zomer. Als jij niet zo van bloemen houdt, dan zal het indigoblauwe strapless jurkje ook mooi staan bij jouw zongebruinde huid.


Ook op de rokjes komt de bloemetjesprint terug. Hier zie je twee uitvoeringen van de Zara’s TRF Color collectie bloemetjesrokken. Als dit helemaal jouw stijl is, vind je deze lichtturkoois gekleurde rok ook vast leuk. De rokken zijn gecombineerd met hetzelfde sweatshirt met korte mouw. Deze trui is er in het afgewassen roze en gespikkeld grijs, zodat je lekker kunt combineren.


De broeken van Zara TRF Color collectie zijn ook erg kleurrijk. Zo kun je kiezen voor een oranje of groene skinny broek, maar ook voor de marineblauwe chinopantalon.


De roodkleurige broeken maken weer een comeback. De Zara TRF Color collectie heeft een aardbeikleurige chinopantalon en een koraalrode enkelbroek. Als je de college trui zat ben, kan je ook kiezen voor het knoopvestje. Hier zie je beide outfits gecombineerd met de 10 cm hoge knalgroene pump, maar voor de meiden die dit te blits vinden, heeft Zara ook nog een zwarte uitvoering van de schoen.


Kennelijk houdt de ontwerper van Zara erg van gekleurde broeken, want de collectie heeft ook geel getinte broeken. De broeken zijn op verschillende manieren te dragen. De bohemian-look maak je door een goudgele pantalon te combineren met een knoopjesvest en blauwe pumps met een scherpe neus. Voor de sportievelingen onder ons is er een knalgele enkelbroek en een grijze college trui.


De Zara TRF Color collectie maakt het ook mogelijk om fashionable te zijn op koninginnendag. Draag bijvoorbeeld de perzikkleurige plooirok, gecombineerd met het sweatshirt met korte mouwen. Nog een optie is de garnaalkleurige piqué jurk, die leuk is met de taupekleurige pump met plateauzool. Met deze outfit steel jij op 30 april zeker de show.


Uitbrakken van koninginnendag kan ook nog eens modebewust. Gooi je joggingpak maar weg, want met de Zara TRF Color collectie heb jij een chill outfit die ook nog eens modisch verantwoord is. Ik vind de skinnybroek in combinatie met het university T-shirt erg leuk, maar de college trui heb ik nu wel weer gezien. Mijn voorkeur gaat uit naar de witte pantalon, die lijkt me lekkerder zitten tijdens het luieren.

Ik vind de Zara TRF Color collectie veel leuker dan de Zara TRF collectie lente 2011. Wat vinden jullie hiervan?