Goed nieuws voor fans van grappige actiefilms, want vanavond is de actiekomedie Get Smart op tv te zien. Anne Hathaway en Steve Carell zijn de aangewezen personen voor het vertolken van de hoofdrollen in Get Smart.

Bij spionagebureau Control werken Maxwell Smart (Steve Carell) en Agent 99 ( Anne Hathaway) samen om te voorkomen dat de wereld ten onder gaat. Samen gaan ze op zoek naar de leden van Chaos, een terroristische organisatie, die daar op uit zijn.

Maxwell kan nog niet alles en heeft nog veel te leren, maar gelukkig wordt hij bijgestaan door Agent 99. Ik heb het zelf niet zo op actiefilms, maar door Anne Hathaway en Steve Carell lijkt het me wel een leuke film. Veel films waar zij een rol in hebben, zijn namelijk komisch en leuk! Zal het ze lukken de terroristische organisatie te slim af te zijn?

Get Smart is vanavond, 18 april, om 20.30 uur te zien op SBS 6.