Op 16 april haasten veel meiden zich naar Rotterdam of Hoofddorp, want dan ligt de Primark Limited Edition Collectie in de winkels. Op Meidenblog kun je zien wat je kunt verwachten van deze minicollectie.

Naast de gewone collecties heeft Primark eens in de zoveel tijd ook een Primark Limited Edition Collectie. Deze minicollectie van Primark wordt 16 april gelanceerd en bestaat uit 4 kledingstukken die vol zitten met zachtroze stoffen, strikjes en kraagjes. De prijzen van de items uit de Primark Limited Edition Collectie kosten tussen de 17 euro en 25 euro, maar ogen absoluut niet goedkoop.


Ik ben groot fan van de zwart witte playsuit (25 euro), want hij lijkt net vintage. Het roze jurkje met vlindermotief (21 euro) vind ik minder leuk, want het doet mij denken aan een gospeljurk.

Linksboven zie je nog een jurk van de Primark Limited Edition collectie, deze heeft een zachtroze kleur met een schattig retrokraagje (17 euro). Daarnaast staat een blouse met een grote strik (17 euro) die mij ontzettend hebberig maakt.

De meiden in de buurt van Almere zullen wel balen dat Primark Almere nog niet is geopend, want Primark Limited Edition Collectie is in beperkte aantallen alleen te koop in Rotterdam en Hoofddorp.

Wat vind jij van de Primark Limited Edition Collectie?