Omdat deze week de persdagen plaats vinden zijn collega Briene en ik langs geweest bij PR bureau Fuzzyshots in Amsterdam. We maakten een rondje door de showroom vol nieuwe kleding, tassen en zelfs condooms voor om je hakken.


Bij Fuzzyshots zagen we een aantal grappige dingen, waaronder de Heel Condoms. Deze versiersels voor je schoenen schuif je gewoon om je hakken heen, waardoor je je hakken opvrolijkt.


Het merk Claudio Ferrici had wel iets heel handigs, namelijk een riem waar je je tas aan kunt hangen. Zelf vind ik ze erg mooi, ze zien er netjes uit en zijn voor een prijs rond de €70 betaalbaar. Ook stond er in de showroom nog een pop, met een riem als tas. Zal vast heel handigs op festivals zijn, omdat je op deze manier je spullen niet snel kwijt raakt, maar mij zul je er nooit mee zien!


Ook hing er in de showroom van Fuzzyshots veel kleding van onder andere Fever, Underground Music Movement en het ecologische merk Skunkfunk. Daarnaast konden we de nieuwste setjes van DKNY, accessoires van Paul Frank, en de haarproducten van Chi en Biosilk bewonderen.


De goodybag die we bij Fuzzyshots kregen bestond vooral uit veel boekjes. Maar behalve dat kregen we ook een handig groen notitieboekje, een iets minder handige rubik’s, een tas in tas en een soort rokje voor een plattere buik.

Met een goodybag vol met boekjes en een aantal spulletjes, een telefoonhangertje voor parfum en een proefje van Biosilk, stapten we de deur uit. Op naar het volgende PR bureau!