Vanavond komt de romantische komedie I could never be your woman op tv. Een leuke film voor iedereen die gek is om humor en houdt van romantische films.

In I could never be your woman heeft de productente van een serie Rosie, gespeeld door Michelle Pfeiffer, een 14-jarige dochter die ze alleen op moet voeden. Haar vorige twee echtgenoten zijn er met veel jongere vrouwen vandoor gegaan, waardoor Rosie er alles aan doet om te voorkomen dat ze zichtbaar ouder wordt.

Als ze verliefd wordt op castlid Adam (Paul Rudd) dienen de problemen voor Rosie zich aan. De liefde is wederzijds, maar het leeftijdsverschil tussen de twee is nogal groot. Tegelijkertijd wordt haar dochter Izzy ook verliefd en wordt plotseling wel heel erg snel volwassen.

Het lijkt mij een erg leuke film, vooral omdat Moeder Natuur (Tracey Ullman) telkens op duikt in het leven van Rosie om haar ongevraagde mening te geven. Zit jij vanavond ook op de bank voor deze film?

I could never be your woman is vanavond, 13 april, om 20.30 uur te zien op RTL5.