Omdat ik nieuwsgierig ben naar wat meiden nou echt in hun tas hebben zitten, heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik aan een aantal meiden gaan vragen of ik de inhoud van hun tas mocht fotograferen. Hier lees je wat Annemerel en Annemarie in hun tas hebben zitten.

Annemerel


Zoals iedereen heeft Annemerel een Ipod, een Iphone, een portomonnee en kauwgom bij zich. Daarnaast heeft ze ook nog een notitieblok en een agenda in haar tas, maar ook een flesje water en een bus Nivea deodorant.


Tegen de honger sleept Annemerel crackers en koffieleutjes met zich mee, maar ook kippensoep en zelfs een pot pindakaas. Voor het geval dat ze ziek wordt, zijn altijd paracetamol, ademvrij en zakdoeken binnen handbereik.

Annemarie


Annemarie is een echte studiebol, want naast haar Ipod, oplader en portomonnee heeft ze schoolboeken bij zich. Verder kan ze zo ergens anders slapen, want ze heeft wel heel veel beautyproducten bij zich. Voor de zachte handen heeft ze Vaseline bij zich, maar ook sleept ze de pil, labello, tampons, Dove crème, mascara en een ontzettend grote make-uptas met zich mee.