De meiden die alle chicklits van Lauren Conrad al verslonden hebben, hoeven niet te treuren. De realityster heeft namelijk een deal gesloten voor een nieuwe boekenreeks.

Lauren Conrad, bekend van realityserie Laguna Beach en The Hills komt na de boeken L.A. Candy, Sweet Little Lies en Sugar and Spice met een nieuwe boekenreeks. Ze heeft namelijk een deal gesloten voor een trilogie die The Fame Game gaat heten.

The Fame Game zal een spin-off worden van het gemene meisje Madison Parker, bekend van het boek L.A. Candy. Wanneer deze chicklits in de boekhandel zullen verschijnen, is nog onbekend. Tot dan moeten we het nog even doen met haar andere boeken.

Ik hoop dat Lauren een beetje opschiet met schrijven, want ik ben een groot liefhebster van chicklits en ik kan dan ook niet wachten totdat deze boeken verschijnen. Wat vinden jullie van haar oude boekenreeks, zitten jullie te wachten op een spin-off?

Foto via PRPHoto’s