Heb je zin in een romantische komedie? Dan heb je geluk, want vanavond komt de film The Ugly Truth op tv. Een voorspelbare, maar toch leuke romantische film.

In The Ugly Truth draait het om Abby (Katherine Heigl), die al jarenlang zonder success op zoek is naar de ware liefde. Ze heeft het geluk niet aan haar zijde, want haar zoektocht naar de perfecte man is tot nu toe steeds op niets uitgelopen. Abby is producent van een talkshow en daar ontmoet ze verslaggever Mike (Gerard Butler), haar absolute tegenpool.

Gerard is een stuk zekerder van zijn zaak en wil haar ervan overtuigen dat mannen alleen maar geïnteresseerd zijn in seks. Hij wil bewijzen dat hij gelijk heeft en doet er dan alles aan om Abby hiervan te overtuigen. Als Abby gaat daten met een potentiële man, een aantrekkelijke chirurg, wil Gerard haar wel een handje helpen. Abby laat Gerard haar uiteindelijk helpen omdat hij zo overtuigd is van zichzelf, maar daar staat natuurlijk wel wat tegen over.

Het lijkt mij een leuke film, maar ik denk wel dat ie erg voorspelbaar is. Het zou mij niks verbazen als Abby en Gerard uiteindelijk zelf bij elkaar komen. Net als de meeste romantische Hollywood films is dat wel te verwachten! Zit jij vanavond ook voor de tv om deze film te kijken?

Je kunt vanavond, 6 april, om 20.30 uur op RTL5 kijken naar The Ugly Truth.