Actrice Reese Witherspoon is vorige week in het huwelijksbootje gestapt met Jim Toth. Dankzij de foto’s van het tijdschrift People kunnen ook wij de trouwjurk van Reese bewonderen.

Vorige week trouwde Reese Witherspoon met Jim Toth in Californië. De Legally Blonde actrice droeg een zachtroze jurk met een lijfje van kant en een tule rok. Verder had ze nog een satijnen strik om haar middel en uiteraard kon ook een sluier niet ontbreken. Haar trouwjurk is op maat gemaakt en ontworpen door Monique Lhuillier.

Deze foto’s zijn van het tijdschrift People, waaraan Reese en Jim hun trouwkiekjes verkocht hebben. Wij zijn het blad daar heel erg dankbaar voor, want zo kunnen wij ook de trouwjurk van Reese zien. Omdat de jurk erg klassiek is, vind ik hem heel erg mooi. Zou jij willen trouwen in deze jurk?