Afgelopen weekend vond in de Rai in Amsterdam voor de eerste keer The Fashion Lisst plaats. Grote merken als Yves Saint Laurent, Balenciaga en Gucci zouden verkocht worden met kortingen van 50 tot 90 procent! Maar helaas, het bleek een zooitje en er waren weinig grote merken te bekennen.


The Fashion Lisst zou de grootste van Europa zijn in het verkopen van bekende merken tegen hoge kortingen, maar was in werkelijkheid helemaal niet zo groot. Er stonden verschillende stands met rekken vol kleding, waar allemaal meiden tussen aan het graaien waren om iets moois op de kop te kunnen tikken.


Als je geluk had stond je bij een stand waar alles op maat hing, maar bij het merendeel was het toeval als je de juiste maat te pakken had. Bovendien waren meer mensen op het idee gekomen om naar The Fashion Lisst te gaan en was het bij de stands dus aardig druk. Ook was het binnen warm door de vele mensen en het mooie weer.


Met 2 Supertrash truitjes van €17,50 per stuk ben ik gelukkig niet met lege handen naar huis gegaan, anders was dit uitje echt voor niets geweest. Ik ben benieuwd of jullie ook naar The Fashion Lisst zijn geweest en wat jullie ervan vonden!