Vreselijk zo’n bouwvakkerdecolleté, moeten de Amerikanen gedacht hebben. In de Amerikaanse staat Arkansas is het namelijk sinds kort verboden om baggy broeken, strakke truitjes en duidelijk zichtbaar ondergoed te dragen.

De nieuwe kledingwet in Arkansas verbiedt studenten billen, ondergoed en borsten te laten zien. Ook al is het vreselijk, die afgezakte broeken en strings die erboven uit komen, een kledingwet gaat wel erg ver. Zelfs baggy broeken en strakke truitjes mogen niet meer getoond worden op de scholen in deze Amerikaanse staat.

In The New York Daily News vertelt de voorzitter van de onderwijsbond dat de kledingwet de leeromgeving zal verbeteren. Ik vraag me af hoe je beter in staat bent te leren als je geen strakke truitjes mag dragen, maar wat wil je, het zijn Amerikanen! Wat vinden jullie, is Nederland ook toe aan een kledingwet?