Voor de winkelstad van de week heb ik dit keer gekozen voor winkelen in Den Bosch. In deze modestad heb je volop winkels en genoeg keuze. Deze gezellige stad in het zuiden van het land heeft heel wat leuke shopplekjes te bieden!

Centrum

Brabantse gezelligheid is zeker te vinden in het zuiden van Den Bosch. De binnenstad is goed gevuld met modewinkels. In Den Bosh kun je winkelen bij de bekenden ketens zoals Invito, Zara, H&M, Mango, Dr. Adams, Vero Modo, Men at Work en Only. Maar natuurlijk zijn ook hier de Bijenkorf, V&D en Luch te vinden!

Boetiekjes

Behalve de onmisbare winkels die we in elke stad vinden, beschikt Den Bosch ook over verschillende kleine boetiekjes. Zo is er een boetiekje genaamd Juul die in de Kolperstraat zit. Hier shop je kleding en accessoires die niet iedereen heeft. La Garderobe in de Vughterstraat, heeft ook voor ieder wat wils. Of je nou voor een uniek vintage exemplaar gaat of voor nieuwe designerkleding, hier vind je het allemaal. In de Gasselstraat kun je terecht bij ’t Gasseltje, een klein sieradenwinkeltje. Een paar deuren verder is Mooi gevestigd. In dit mooie pand kun je je hart ophalen, exclusieve jurkjes, accessoires en truitjes vliegen er om je oren.

Eten & Drinken

Na al dat winkelen, kun je in Den Bosh bij IJs & Zopie genieten van heerlijke Italiaanse ijsjes. Toch is dit ijs anders dan in de meeste ijssalons, het wordt namelijk gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Ook kun je er terecht voor een eerlijk bakje Fair Trade koffie of chocolademelk. Maar als je een bezoekje brengt aan Den Bosch, mag een winkelpauze met een heerlijke Bossche Bol natuurlijk niet ontbreken. Hier kun je op vele plaatsen in de stad van genieten!