Tijdens het Online editors event van U-PR, dat afgelopen donderdag in Amsterdam was, kregen we een rondleiding door de showroom. Hier kregen we de zomercollecties van een aantal merken te zien.

We begonnen bij de nieuwe collectie van de zonnebrillen van Lacoste, die naast deze leuke zonnebrillen een verschrikkelijk lelijke, maar grappige bril bevat. De L615S herenzonnebril van Lacoste zou makkelijker zijn tijdens het sporten, want de poten zijn uit te schuiven tot een magnetisch-klik-systeem, waardoor de bril achter je hoofd vast blijft zitten. Misschien is het voor sporters een topuitvinding, maar mijn stijl is het niet.

Ook mochten we een kijkje nemen bij de zomercollecties van onder andere Levi’s, Pepe Jeans London, Gaastra, Scholl en Swatch. De zomercollectie van Swatch is erg kleurrijk en dit bedoel ik zeker niet positief, want ik moest flink in mijn ogen knijpen toen ik al die felgekleurde horloges zag. Wel werd ik ontzettend hebberig van de accessoires van Liu Jo en deze schoenen van Scholl, nog even doorsparen dus.