Het Online editors event van U-PR vond afgelopen donderdag in Amsterdam plaats, hier kregen we onder andere de mogelijkheid om lingerie van Calvin Klein Underwear te passen. Mijn verhaal vertel ik hier.

Op het Online editors event mochten we ons letterlijk blootgeven, want er stond een passessie van Calvin Klein Underwear gepland. Ik was de eerste die op het event erachter mocht komen wat nou mijn daadwerkelijke cupmaat is.

Van een mevrouw kreeg ik een BH die ik moest passen en daar stond ik dan, in een klein, warm pashokje met een te kleine BH aan. Ondertussen liet het tl-licht alles zien wat die slanke dame naast mij eigenlijk niet hoefde te zien en de moed zakte in mijn schoenen.

Nadat ik een aantal BH’s gepast had, hebben we uiteindelijk toch de juiste maat gevonden. Nu ik toch al mijn gene op tafel aan het leggen ben, moet ik ook bekennen dat ook ik niet de juiste BH-maat droeg. Gelukkig kon de mevrouw mij een beetje troosten met een leuk cadeautje. Ik ben nu namelijk de gelukkige eigenaar van een Calvin Klein lingeriesetje.