OPI nagellak staat bekend om de keuze uit vele kleuren. Ben jij ook al fan van deze nagellak? Dan zul je blij zijn met de nieuwe OPI nagellak Texas collectie, die uit maar liefst 22 nieuwe kleuren bestaat!

Als ik aan Texas denk, denk ik aan cowboys en cowboylaarzen en daar ben ik eerlijk gezegd niet zo’n fan van. Maar ik ben verrast door de OPI nagellak Texas collectie! Er zitten een aantal mooie kleuren tussen. Texas is de inspiratiebron geweest voor deze voorjaarskleuren en dat uit zich in natuurkleuren, zoals hemelsblauw en grasgroen. Maar voor de liefhebbers van felle kleuren is er ook genoeg keuze. Al zijn er wel veel roze lakjes die veel op elkaar lijken.

De kleuren van de nagellakjes hebben allemaal grappige namen, die passen bij Texas. Ze zijn zo gespeld, zoals ze in die Amerikaanse staat spreken. De leuke namen en de kleuromschrijving van de OPI nagellak Texas collectie wil ik jullie niet onthouden:

 

 • Suzi Loves Cowboys is een donkerbruine lak.
 • Houston We Have A Purple is een rood-paarse kleur.
 • I Vant To Be A-Lone Star is een hele lichte violet kleur.
 • Y’all Come Back Ya Hear? is een fel oranje kleur.
 • Too Hot Pink To Hold’Em is een opvallende roze kleur.
 • Austin-tatious Turquoise is een glanzende parelmoer blauwe kleur.

 • Don’t Mess with OPI is een matgroene kleur.
 • Big Hair…Big Nails geeft je nagels een roze kleur.
 • San Tan-tonio is een lichtbruine kleur.
 • Do You Think I’m Tex-y? geeft je nagels een paarse kleur.
 • It’s totally Fort Worth IT voorziet je nagels van een lavendelgrijze kleur.
 • Guy Meets Gal-veston is een lichtroze lak.

Zelf vind ik de hele lichte I Vant To Be A-Lone Star en San Tan-tonio mooie kleuren. Welke kleur OPI nagellak uit de Texas collectie spreekt jullie het meest aan?