Eindelijk, het is weer lente! En dat betekent natuurlijk nieuwe kleding in vrolijke lentekleuren. Dat komt goed uit, want we hebben genoeg keuze bij de Zara collectie lente 2011.Veel kleur en wijdvallende truitjes zijn het thema van deze lente. Ik krijg bij het kijken naar de lente collectie gelijk lentekriebels en natuurlijk zin om te winkelen!


Behalve veel kleur zien we in de Zara collectie voor lente 2011 natuurlijk ook veel rokken en jurkjes. Ik vind het linnenjurkje met zwarte bovenkant heel erg leuk, maar doet mij niet gelijk denken aan de lente. Het korte rode rokje is mooi gecombineerd met een zwart shirt en de flaptas maakt deze look helemaal af. Waar ik minder vrolijk van wordt is de lange rode rok. De rok doet me denken aan zigeuners, maar ik vrees dat ik er aan moet wennen want lange jurken en rokken zien we deze lente steeds meer.


We hoeven onze buiken niet meer in te houden, want deze lente mogen wijde truitjes weer! Witte en gekleurde blouses, het kan allemaal. Veel truitjes zijn aan de voorkant iets korter dan aan de achterkant, wat een leuk effect heeft.


Kleur mag deze lente niet ontbreken in je kleding kast en dat geldt ook voor kleurrijke broeken! Ik vind deze gekleurde broeken er allemaal mooi uitzien, maar mij zal je er niet snel in zien lopen. De kleuren zijn behoorlijk fel en hierdoor heel geschikt voor de lente. Als je hier niet vrolijk van wordt!


Gelukkig zijn er in de Zara collectie voor deze lente ook nog genoeg blazers te vinden. De eerste look is mijn favoriet, deze smokingblazer heeft een mooie lichte kleur die je goed kunt combineren. Ook de blazers zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, van opvallend roze tot een iets wat sombere bruine blazer.

 
De korte broeken in de collectie zijn heel kort, maar als het weer mee zit zijn ze prima draagbaar voor een strandwandeling. De strakke donkergroene kokerrok is goed gecombineerd met een iets wijder linnen T-shirt, waardoor het niet te stijf wordt.


De beige broek valt mooi en kun je goed combineren, in tegenstelling tot de andere twee broeken. Ik vind de pantalon met hele wijde pijpen veel te wijd en de polkadot print werkt wat mij betreft niet in het voordeel van de broek. Ook de cargobroek met legerprint, zal niet in mijn kast komen te liggen.

Wat vinden jullie van de Zara collectie voor lente 2011?