Goed nieuws voor de Primark liefhebbers. Naast Rotterdam en Hoofddorp opent Primark binnenkort ook een winkel in Almere.

Het lijkt erop dat het goed gaat met de Primark in Nederland, want het is tijd voor uitbreiding. Over een tijdje kunnen we de laatste modetrends voor scherpe prijzen ook kopen bij Primark Almere. De 3e Primark winkel in Nederland komt in de Almeerse Stationsstraat, waar tot 2006 het theater Metropole gevestigd zat.

Het is nog niet bekend wanneer Primark winkel de deuren opent in Almere, maar tot die tijd moeten we voor goedkopere kleding gewoon nog naar de Primark in Hoofddorp en Rotterdam.

Voor mij maakt het niet zoveel uit, ondanks dat ik wel vind dat de Primark leuke kleding tegen een lage prijs verkoopt, zou mijn kast er nooit vol mee hangen. De Primark is ideaal als je een jurkje voor het stappen nodig hebt, maar ik geef liever meer geld uit aan een jas waar wel de knopen aan blijven hangen.