Dat Gisele Bündchen het model is van de H&M voorjaar 2011 collectie, weten we al even. Maar dat het Midden-Oosten de campagne te sexy vindt, is nieuw. Een aantal Arabische landen vond de H&M campagne te sexy en besloot Photoshop te gebruiken om haar te bedekken.

In de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit, Bahrein, Oman, Saoedi-Arabië en Quatar is Gisele te zien in de H&M campagne met een wit shirt om haar decolleté te verbergen. Waarschijnlijk worden oksels in het Midden-Oosten ook als sexy gezien, want ook deze zijn in de campagne in de Arabische landen niet zichtbaar.

Een oplettende volger van de La Mode Dubai Facebook kwam tot de ontdekking dat de foto’s gecensureerd zijn. Bij het kijken naar de foto’s kwam zij erachter dat ze verschillen van de originele campagnefoto’s. Toch had de photoshopper wel iets beter zijn best mogen doen, het is namelijk overduidelijk zichtbaar dat Gisele het witte shirt niet echt draagt.


Wat vinden jullie van dat de Arabische landen ervoor gekozen hebben Gisele Bündchen een wit shirt aan te geven in de campagne van de H&M voorjaar 2011 collectie?

Via lamodadubai.com