Er is vanavond weer een heerlijke romantische komedie op tv! In de film Forgetting Sarah Marshall draait het om Peter die, hoe kan het ook anders, over zijn grote liefde Sarah heen probeert te komen. Helaas gaat het hem niet makkelijk af.

Na een relatie van zes jaar wordt Peter gedumpt door televisiester Sarah Marshall. Hij had alles voor haar over en weet dan ook niet wat hem overkomt als het uit gaat. Zijn huilbuien komen op de meest grappigste momenten voor en omdat hij na een tijdje inziet dat hij zijn leven toch weer moet oppakken, vertrekt hij naar Hawaï.

Peter denkt in Hawaï tot rust te komen, want daar kom je niemand tegen toch? Helaas voor Peter staat hij op zijn zonnige vakantiebestemming bijna gelijk oog in oog met zijn ex Sarah. Tot overmaat van ramp komt hij erachter dat Sarah niet alleen is. Ze heeft alweer een nieuwe vriend, en wat voor één. Sarah, haar vriend en Peter komen in lastige situaties terecht, wat lachwekkende situaties oplevert.

[pro-player width=’560′ height=’340′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=PyVEHIO6jZ0 [/pro-player]
Forgetting Sarah Marshall is vanavond, 23 maart, om 20.30 uur te zien op RTL5.