Omdat de Zara TRF collectie lente 2011 weer in de winkel te vinden is, heb ik voor jullie geïnventariseerd wat je kunt verwachten. Ik vind het een stoere, maar vrouwelijke collectie.

Je ziet veel kleurtjes in de Zara TRF collectie lente 2011, zonder dat het druk wordt. Naar mijn mening is de collectie leuk omdat de snit erg minimalistisch is, terwijl de kleurtinten het tegendeel bewijzen. Toch heb ik het gevoel dat zulk soort mode vorig jaar al in de winkel te vinden was, niet echt origineel dus.

Zeker bij Zara is zuurstofroze en –oranje weer terug van weggeweest. De truien hebben een simpel model, dit doet mij denken aan de slobbertrui die ik op mijn brakke zondag draag. Ook ben ik niet weg van het rokje, want het lijkt op het rokje dat ik droeg toen ik in de kleuterklas zat. De broeken vallen bij mij beter in de smaak, het model hiervan is simpel, maar ik word vrolijk van de kleuren.

Vorige zomer mochten wij ons Bretonse strepenshirt weer aan en ook nu kan je het weer vinden bij Zara TRF collectie voor deze lente. Weliswaar in andere kleurtinten, maar deze print blijft kunnen. Ik denk dat de harembroek erg leuk zal zijn als je vertrekt naar een warm land, maar toch vraag ik me af wat jullie van de kleur vinden.

Als jij het niet zo hebt op al die knallende kleuren, kan je alsnog bij Zara terecht. Van het bohemian jurkje krijg ik al zomerkriebels, maar mocht het weer tegenzitten, dan kun je kiezen voor deze casual-chic look door een blouse te combineren met een longsleeve.

Ook de nonchalante look is in de Zara TRF collectie voor lente 2011 te vinden. Zoals je ziet, kan een legergroene parka en een military short nog steeds. De modeketen combineert het met een gekke kleurentint, zoals gele pumps, de oranje riem en het oranje rokje. Ik vind de soort bergschoenen erg leuk in deze combinatie, maar ik zou zelf nooit mijn zuurverdiende geld aan zoiets uitgeven.

Wat vinden jullie van de Zara TRF collectie voor aankomende lente?