Er zijn meisjes die de jongens van zich af moeten slaan, maar er zijn ook meiden die iets minder succes hebben. Helaas hoor ik zelf bij de laatste groep, maar met deze tips zal het een stuk makkelijker zijn een jongen te versieren.

Kleine groepjes
Ga niet uit met een hele grote groep meiden als je een jongen wilt versieren. Grote groepen meiden zijn vaak een beetje intimiderend voor jongens, waardoor ze niet zo snel op je af durven te stappen. Een groepje van drie is precies goed. Zo kunnen de andere twee elkaar gezelschap houden wanneer een jongen jou aanspreekt.

Initiatief
Wacht niet tot hij naar jou toe komt, maar neem zelf het initiatief. Maak oogcontact, stap op hem af en begin een praatje. Draai de rollen om en vraag eens of hij iets te drinken wilt. Zo laat je meteen zien dat je lef hebt en hem niet alleen maar voor een drankje gebruikt.

Drankje doen
Als je niet op hem af durft te stappen, kun je door middel van een drankje in je hand ook duidelijk maken dat je hem niet gebruikt voor een drankje.

Zijn ego
Streel zijn ego! Dit doe je door te lachen om zijn grapjes en hem complimentjes te geven over zijn kleding, schoenen of haar. Zorg er wel voor dat je het echt meent, anders komt het nogal nep over.

Blijf jezelf
Doe je niet anders voor dan je bent, blijf jezelf. Laat zien dat je humor hebt en dat je absoluut leuk genoeg bent. Dring niet teveel aan, maar houd de eer aan jezelf. Als een jongen geen interesse heeft dan weet hij niet wat voor een geweldig meisje hij misloopt.

Oogcontact
Maak glimlachend oogcontact, maar ga niet staren. Jongens houden ervan als een meisje tegen ze op kijkt, daardoor voelen ze zich extra mannelijk.

Alcohol
Drink niet teveel, want als je dronken bent doe je vaak dingen waar je later spijt van krijgt of nog erger dingen die jij je de volgende ochtend niet meer kunt herinneren maar de rest van de kroeg wel.

Zorg er bovenal voor dat je een leuke avond hebt en maak veel plezier met je vriendinnen. Jongens houden van meisjes die zichzelf kunnen vermaken. Succes en geniet!