Ben je gek op romantische komedies? Dan moet je vanavond zeker kijken naar de film New in town met Renée Zellweger.

In de film New in town is Lucy (Renée Zellweger) een nette zakenvrouw die een luxe leventje heeft. Maar hier komt een einde aan wanneer ze voor haar werk het zonnige Miami moet verruilen voor het ijskoude Minnesota. De sneeuw en vrieskou is Lucy niet gewend en heeft dan ook moeite in te burgeren in haar nieuwe woonplaats.

Niet alleen het weer is het tegenovergestelde als in Miami, ook de bewoners hebben een hele andere mentaliteit. Als Lucy van haar baas de opdracht krijgt de fabriek in het dorp te moeten sluiten, besluit ze haar nieuwe vrienden te helpen. Wanneer zij de fabriek zou sluiten, zal namelijk het hele dorp werkloos raken.

Mocht je geen genoeg kunnen krijgen van Renée Zellweger, kun je na New in town ook nog kijken naar Bridget Jones ’s Diary. New in town is vanavond, 9 maart, om 20.30 uur te zien op RTL5.

[pro-player]https://www.youtube.com/watch?v=a3Vdf_DAacQ[/pro-player]