Cadeaus krijgen is altijd leuk, zomaar of omdat je jarig bent. Het uitzoeken van cadeau is af en toe iets lastiger. Daarom heb ik een aantal betaalbare cadeaus voor jou op een rij gezet, die leuk zijn om aan je vriendin te geven of gewoon aan jezelf.

Samen in de keuken
Als je het leuk vind om samen in de keuken te staan, dan zij dit de perfecte cadeaus voor je vriendin. De pannenkoekenpan in de vorm van een biggetje en de muffinvorm. Een pannenkoek in de vorm van een biggetje is een stuk origineler dan gewoon een ronde pannenkoek.  Ik vind muffins heerlijk en met deze vorm is het lekker makkelijk om ze samen te maken.

Creatieveling
Het is altijd leuk om een cadeau te krijgen wat echt bij je past. Dus als je vriendin een echte creatieveling is, dan is het leuk om daar op in te spelen. Zo kun je haar bijvoorbeeld een schildersset geven. Die kun je zelf samenstellen, met daarin bijvoorbeeld een aantal kwasten, een schildersdoek en een schilderspalet. Maar als je vriendin totaal niet kan schilderen en wel van sieraden houdt, geef je haar de kraaltjes. Dan kan ze zelf sieraden maken.

Kamer opfleuren
Fotolijstjes zijn leuk om te ontvangen, maar nog leuker is een fotolijstje met daarin een foto van jullie tweetjes. Zo’n foto maakt het net iets specialer. Kussentjes staan vaak super leuk op een bed, dat maakt het toch net iets gezelliger. De meeste meiden zijn gek van tijdschriften, dus een mooie tijdschriftenmand of rek is ook erg handig.