Afgelopen nacht zijn de Oscars 2011 weer uitgereikt. Het was aan de celebrities om met mooie coupe op de rode loper te verschijnen. Ben je benieuwd hoe de sterren hun haar droegen? Kijk dan snel verder naar de kapsels tijdens Oscars 2011

Rommelige knot

Melissa Leo en Mila Kunis kozen allebei voor de rommelige knot. Melissa droeg haar knot in het midden, Mila daarentegen droeg hem in haar nek.

Los & Stijl

Gwyneth Paltrow en Penélope Cruz hadden allebei geen zin in dat gefriemel in hun haar. Beide hadden ze hun haar los en stijl.

Chignon

Het elegante knotje oftwel de chignon in de nek werd gedragen door zowel Anne Hathaway als Hilary Swank.

Boblijn

Ook de bob is gezien tijdens de uitreikingen van de Oscars 2011. Zowel Scarlett Johansson, Cate Blanchett als Florence Welch hadden deze korte coupe. Bij Florence is het iets minder geslaagd, ze draagt ook geen make-up en ziet er zo een beetje eng uit.

Getoupeerd

Reese Witherspoon en Sharon Stone kozen allebei voor een bolling op het hoofd. Reese deed de rest van het haar in een staart en Sharon had het haar opgestoken.

Strakke knot

De knot van Hailee Steinfeld en Mandy Moore zal in ieder geval heel de avond blijven zitten, want hij zit erg strak.

Slag

Natalie Portman en Jennifer Lawrence gaan lekker tegen de stroom in, ze dragen hun haar los met een slag erin en het staat hun geweldig.