Vannacht vond de uitreiking van de Oscars 2011 plaats, elk jaar zijn deze uitreikingen weer een groot spektakel. Nu de gouden beeldjes weer zijn uitgereikt, zijn wij natuurlijk nieuwsgierig naar de jurken. Ik heb voor je op een rijtje gezet wie wat draagt.

Anne Hathaway


Anne Hathaway droeg een rode strapless jurk van Valentino. Kennelijk is de actrice erg dol van het merk, want Anne verscheen zelfs met de modeontwerper op de rode loper.

Caline Dion, Gwyneth Paltrow & Cate Blanchet

Vier maanden terug heeft Celine Dion nog een tweeling moeten baren, maar nu ziet de 42-jarige zangeres er prachtig uit in haar jurk van Giorgio Amani.

Gwyneth Paltrow ziet er letterlijk schitterend uit in haar jurk van Calvin Klein, die erg past bij haar Brian Atwood pumps.

De Australische actrice Cate Blanchet, onder meer bekend van The Curious Case of Benjamin Button, droeg tijdens de Oscars 2011 een jurk van Givency en sieraden van Van Cleef & Arpels.

Halle Berry, Hilary Swank & Nicole Kidman


Halle Berry verscheen op de rode loper met een jurk van Marchesa, afgemaakt met pumps van Christian Louboutin.

P.S. I love you actrice Hilary Swank droeg een strapless jurk van Gucci. De jurk heeft een mooi model en hij staat Hilary goed, maar ik ben niet zo’n fan van die harige rok.

Een mooie jurk dragen zegt niet alles want Nicole Kidman ziet er ongelukkig uit in haar jurk van Dior.

Penélope Cruz, Jennifer Hudson & Sandra Bullock


Actrice Penélope Cruz verscheen met haar man Javier Bardem op de rode loper. Ze droeg een rode jurk van L’Wren Scott waar pailletjes opzaten. Deze jurk zou voor weinig mensen geschikt zijn, maar bij Cruz staat hij goed!

Dreamgirl Jennifer Hudson droeg een rode jurk van Versace. Ik vind de jurk mooi, helaas is Jennifers voorgevel er iets te groot voor.

Sandra Bullock draagt tijdens de Oscars 2011 een rode strapless jurk van Vera Wang, een mooie jurk maar de actrice zelf mag nog wel een spoedcursus poseren gaan volgen.

Scarlett Johansson


De jurk van Scarlett Johansson ziet eruit alsof hij gemaakt is van mijn oma’s tafellaken. Scarlett draagt een jurk van Dolce & Gabbana die een stuk van haar rug bloot laat.

Natalie Portman & Reese Witherspoon

Zwanger zijn mag gezien worden! De zwangere Natalie Portman verscheen op de rode loper met een jurk van Rodarte en pumps van Jimmy Choo.

En de prijs voor de bestgeklede vrouw van de avond gaat naar… Reese Witherspoon. De 34-jarige actrice zag er werkelijk geweldig uit in haar zwart-witte Giorgio Armani jurk.

Foto’s via A.M.P.A.S.