Tijdens de première in Madrid van de film Just go with it liet actrice Jennifer Aniston veel mensen schikken. Ze verscheen op de rode loper met een nieuw kapsel, een bob waarin ook blonde highlights zijn aangebracht.

Voor veel mensen zal dit moeilijk te begrijpen zijn, want het kapsel van Jennifers Friends personage Rachel was heel erg populair en veel vrouwen hebben dit proberen na te doen. De actrice zelf vond haar oude lokken verschrikkelijk, dus ze zal vast wel blij zijn met haar nieuwe bob kapsel.

Jennifers kapper Chris McMllan weet waarom Jennifer besloot om zich een bob te laten aanmeten. Volgens hem behouden steeds meer huisvrouwen hun lange haar en hij wilde de actrice een meer sexy look geven.

Aangezien Jennifer Aniston al 42 jaar is, zal ze toch meer moeite gaan doen voor haar uiterlijk. Toch vond ik haar oude lokken mooier. Wat vinden jullie van de bob van Jennifer Aniston?

Foto via PRphoto’s