Vanavond is de film Bedtime Stories op tv te zien. In Bedtime Stories vertelt Skeeter de kinderen van zijn zus ’s avonds een verhaaltje voor het slapen gaan. Maar dan komt hij erachter dat de verhalen uitkomen.

Adam Sandler, die we onder andere kennen uit 50 First Dates, speelt Skeeter in de film Bedtime Stories. De zus van Skeeter heeft 2 kinderen en vraagt hem een tijdje op te passen. Eerst zit hij daar niet zo op te wachten, maar doet het toch om zijn zus uit de brand te helpen.

Skeeter vertelt de kinderen voor het slapen gaan een verhaaltje, die hij samen met de kinderen verzint. Dan komt hij erachter dat de verhalen die hij ‘s avonds vertelt uitkomen. Als hij merkt dat de verhalen wel heel levendig worden, probeert hij hier zijn voordeel uit te halen. Hij verzint de verhalen dan zo hoe hij ze graag in de werkelijkheid wil zien. Maar de fantasie van de kinderen slaat ook op hol tijdens dit voorleesuurtje en dit zorgt voor grappige situaties.

Ik heb de trailer gekeken en het lijkt mij een leuke film! Bedtime Stories komt vanavond, 21 februari, om 20.30 uur op SBS6.

[pro-player]https://www.youtube.com/watch?v=e-6N1NZrQAQ[/pro-player]