De Londen Fashion Week 2011 is in volle gang. Zo onthulde Topshop Unique de winter 2011 collectie op de modeweek.

Topshop Unique showde afgelopen zondag op de Londen Fashion Week 2011 onder het toeziend oog van vele celebrities. Op de frontrow zaten onder meer Alexa Chung, Pixie Geldof, Nicola Roberts en modekoningin Anna Wintour van Vogue.

Voor de winter 2011 collectie liet Topshop Unique zich inspireren door de 101 Dalmatiërs en dan vooral door slechterik Cruella de Vil. De show opende met een model gehuld in een dalmatiër jas gevold door jurkjes met de zwart-wit print en de Brooklyn Bridge, rokjes met bont en shirts met daarop auto’s, wolkenkrabbers en honden.


Verder zagen we veel nepbont, fluweel, jaren 30 invloeden vanuit New York en de kleuren zwart, wit, geel en blauw. Om het dalmatiër thema kracht bij te zetten droegen de modellen hun haar in 2 knotjes, die deden denken aan hondenoren, en waren sommige zelfs voorzien van een bijpassende zwarte neus.

Foto’s via Style