Amazon Eve mag zich het langste model ter wereld noemen. De dame is maar liefst 2.03 meter en daar valt een gemiddeld catwalkmodel van 1.80 meter toch een beetje bij in het niets.

De Federation of World Records heeft Amazon Eve met een lengte van 2.03 meter uitgeroepen tot het langste model ter wereld. Met haar lengte stoot Amazon het tot nu toe langste model van 1.86 meter van de eerste plek en dit levert haar een plaats op in het Guinness World Records.

Ondanks deze onderscheiding ging het leven van Amazon niet altijd over rozen. Als puber werd ze door haar lengte vaak gepest en na het afronden van de theaterschool werd ze vooral gecast als monster, vreemde basketballer of alien.

Maar nu Amazon een wereldrecord op haar naam heeft staan denkt haar manager dat het tij gaat keren. Zo bezocht ze onlangs het Playboy Mansion en met haar enorme lengte en cup 100D moet ze vast indruk hebben gemaakt op Hugh Heffner. Dus wie weet zien we Amazon Eve binnenkort wel op de cover van Playboy.