Vanavond is de film Coyote Ugly op tv. De film gaat over de 21-jarige Violet Stanford die naar New York verhuist om carrière te maken als liedjesschrijfster. Als ze niet genoeg geld heeft besluit ze te gaan werken als serveerster in een bar.

Als Violet aankomt in New York merkt ze dat het leven in de grote stad heel ander is dan in het kleine dorpje waar zij vandaan komt. Zo wordt ze bestolen en heeft ze geen geld meer om rond te komen. Wanneer ze op zoek gaat naar werk, komt ze terecht bij de hippe bar Coyote Ugly.

Als dorpsmeisje voelt ze zich niet gelijk op haar gemak in de nachtclub. In Coyote Ugly wordt namelijk gedanst op de bar en worden serveersters toegejuicht door het mannelijke publiek. Tijdens haar werk als serveerster ontmoet ze Kevin, die haar helpt om zich over haar podiumvrees heen te zetten. Violet wil namelijk haar zelfgeschreven liedjes promoten, maar durft niet voor publiek te zingen.

Misschien ken je LeAnn Rimes van het nummer Can’t fight the moonlight nog? Die neemt de liedjes in de film voor haar rekening. Vanavond is Coyote Ugly om 20.30 uur op NET 5 te zien.