Na de Grammy Awards en de BAFTA zijn we nog niet klaar met de awards. Gisteravond, op Valentijnsdag, vonden de Elle Style Awards 2011 plaats, dit was weer een groot spektakel. Toch ben ik meer geïnteresseerd in de jurken die gedragen werden door de celebrities. Ik heb er een paar op een rijtje gezet.


Tijdens de Elle Style Awards 2011 ontving Emma Watson de felbegeerde award voor Elle Style Icon. De prijs werd overhandigd door de Britse modeontwerper Vivienne Westhood. Ook Natalie Portman viel in de prijzen, ze ontving de award voor de beste actrice. Helaas kon ze vanwege haar zwangerschap niet bij het evenement aanwezig zijn. Tom Ford werd benoemd tot de beste internationale modeontwerper. Naast alle uitslagen is er nog een heel ander spektakel, wie gaat hoe gekleed?

Cheryl Cole en Blake Lively


De Fight for this love zangeres was erg elegant in haar Alexander McQueen jurk. De jurk had een simpel model, maar verborg gelukkig al haar tattoos. Cheryl heeft speciaal aan Valentijnsdag gedacht, haar jurk is namelijk knalrood. Nog een leuk detail is dat de jurk een klein sleepje heeft.

Blake draagt op de Elle Style Awards een blauwe halterjurk van Emilio Pucci. De jurk is alleen strak op haar borsten, verder loopt hij wijd uit. Naar mijn mening is deze jurk niet echt geschikt voor de Gossip Girl, want ze heeft er een ontzettend A-figuur in. Trouwens, Blake heeft leuke pumps van Louboutin aan, maar waarom ze de paarse hakken nou combineert met een blauwe jurk, is voor mij een raadsel.

Emma Watson


Nadat ze met een chagrijnig gezicht op de BAFTA is verschenen, laat Emma Watson zich nu van haar betere kant zien. De 20-jarige actrice droeg een minjurkje van Hakaan, die een hoop bloot liet zonder ordinair te worden. Haar Louboutin pumps passen goed bij haar jurk, je kunt wel zien dat ze stijl heeft. Emma was al eerder het gezicht van Burberry, maar nu is ze ook uitgeroepen tot Elle Style Icon. Namens heel Meidenblog, gefeliciteerd Emma!

Helena Christensen en Geri Halliwell


Topmodel en fotograaf Helena Christensen draagt tijdens de Elle Style Awards een jurk met een soort flowerpowerprint. Ze draagt nog een schattige clutch en hoewel het rood van Helena’s pumps van Dorothy niet terugkomt in haar jurk, vloekt het niet. Het is een bijzondere combinatie, maar het soort me niet. Al met al ziet Helena er leuk uit.

Het is niet heel gek als er bij jou een belletje gaat rinkelen bij het zien van de Azzedine Alaia jurk van de ex-Spice Girl. De jurk van Geri heeft namelijk wel iets weg van Rihanna’s jurk tijdens de Grammy’s. Geri’s jurk is subtieler en minder over de top dan die van Rihanna. Toch, als je heel goed kijkt, zie je door de jurk heen wel een beetje borst van de Spice Girl.

Foto’s via PRPhotos