Gelukkig kunnen we nog even nagenieten van de Grammy Awards 2011 uitreiking, die afgelopen zondag plaatsvond, door te kijken naar de mooie en vooral minder mooie outfits. We kunnen nog even napraten over Lady Gaga’s gekke entree, maar nog steeds hebben we er geen genoeg van. Ik ook niet, daarom heb ik nog wat Grammy 2011 filmpjes voor jullie opgezocht.

What’s my name – Rihanna

[pro-player width=’560′ height=’360′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=pCHin3WnocU[/pro-player]

Kennelijk weet Riri nog steeds haar naam niet, want de zangeres zingt tijdens de Grammy’s weer What’s my name. Stiekem blijft het ook een leuk nummer. Rihanna doet er een leuk dansje bij, alleen helaas gaat dit ten koste van haar zangkunst. Je hoort namelijk goed dat ze buiten adem is. Geeft niks, ik zou het ook niet kunnen.

OMG – Usher ft. Justin Bieber

[pro-player width=’560′ height=’360′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=IVwVnkBevFI [/pro-player]

Usher lijkt wel een beetje de mentor van Justin Bieber. Hij heeft gezorgd voor Justins bekendheid en nadat ze samen het nummer Somebody to love hebben gezongen, zingen ze nu ook samen tijdens de Grammy uitreiking. Dit keer zingen ze een nummer van Usher, OMG. Mag Bieber dat wel van zijn moeder zingen? Naast het feit dat het een leuk duo is om te horen, zijn ze ook leuk om te zien want die twee kunnen goed dansen.

Nothing on you & Cold War – Bruno Mars ft. B.o.B & J. Monae

[pro-player width=’560′ height=’360′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=dfcfgFmYvho&#t=0m10s [/pro-player]

Bruno Mars en B.o.B. openen de act met het nummer Nothing on You. Bruno heeft zelfs nog een prijs gekregen voor de beste mannelijke artiest. Maar wie is dat meisje die na hun even de show steelt. Dat is J. Monae met haar nummer Cold War, ik heb geen idee wat ze verder doet, maar het klinkt erg leuk.