Gisteravond zijn de Grammy’s 2011 uitgereikt. Ben jij ook zo benieuwd wat de celebrities droegen naar dit belangrijke evenement? Hieronder vind je de outfits.

Rihanna


Tijdens haar aankomst op de rode loper droeg Rihanna een doorschijnende jurk van Jean Paul Gaultier. Persoonlijk doet de jurk me denken aan een kerstboom, wat vast door de witte slingers komt. Rihanna won de Grammy voor beste dansopname voor haar liedje Only girl in the world en gaf samen met rapper Eminem een optreden.

Heidi Klum


In een mooie gouden jurk van Julien Macdonald verscheen Heidi Klum op de rode loper. Haar man Seal matcht goed bij haar outfit met zijn gouden ketting.

Usher


De man die het zwarte pak doorbrak is R&B zanger Usher. Met zijn zonnebril op en aparte schoenen aan, viel hij wel op tussen de mannen. Usher sleepte een Grammy in de wacht voor zijn zangkunsten in het nummer Here goes my baby.

Nicole Kidman


Ook Nicole Kidman was aanwezig bij de Grammy’s. Zij droeg een jurk van Jean Paul Gaultier.

Katy Perry


Katie Perry grapte al dat mocht ze zelf geen Grammy winnen, ze met haar eigen grammy naar huis zou gaan omdat zij haar oma mee had genomen. Katie droeg een witte jurk van Giorgio Armani en met haar donkere haren vind ik haar wel wat van sneeuwwitje hebben. Ook haar oma kwam geheel in stijl aan. Zelfs haar zilveren wandelstok was voorzien van glitters.

Eva Longoria


Desprate Houswive Eva Longoria paradeerde op de rode loper in een zwart-wit jurkje.
In het jurkje van Ashi zag zij er stralend uit.

Lady Antebellum


Mooi in zwart kwam de groep Lady Antebellum aan bij de Grammy’s. Lady Antebellum is bekend van het liedje Need you now en bleek grote winnaar van de avond. Zij wisten vijf Grammy’s te bemachtigen.

Kim Kardashian


Ook Kim Kardashian gaat tijdens de Grammy’s voor goud. Toch vind ik het gouden kleurtje Heidi Klum beter staan.

Jennifer Lopez


In haar zilveren Emilio Pucci jurkje kwam Jennifer Lopez de rode loper op. De zilveren schoenen met glitters, haar clutch en ringen maken haar outfit helemaal af.

Julianne Hough


De blonde actrice gekleed in een mooi gekleurde jurk, is wat mij betreft het best gekleed.
Julianne Hough kunnen we kennen van haar rol als schoolmeisje in Harry Potter and the Philosopher’s Stone. Ook heeft ze twee keer de Amerikaanse Dancing with the stars gewonnen.

Ik ben benieuwd wat jullie van de Grammy 2011 outfits van de celebrities vinden!

Foto’s via PRPhoto’s