Tegenwoordig zie je steeds meer apps. Nu is er ook de mogelijkheid om jouw telefoon in de Valentijnsferen te maken. Meidenblog heeft alvast een paar leuke Valentijn apps voor jou op een rijtje gezet.

Android

Love Poems

Via deze app vind je allemaal romantische gedichten en uitspraken. Erg handig als je niet creatief bent, maar wel iets romantisch tegen je Valentijn wilt zeggen. Zelfbedachte gedichten en uitspraken kunnen hierop ook gedeeld worden.

PicPuzzle for Valentine’s day

Tegenwoordig hoef je je niet meer tijdens die saaie lessen te vervelen. Er zijn altijd wel spelletjes op je telefoon, nu ook in de Valentijnssferen. De schuifpuzzel PicPuzzle for Valentine’s day kent 24 puzzels met romantische afbeeldingen. Als je een puzzel hebt opgelost, kan je de foto gebruiken als achtergrond.

True Love Screen Tattoo

True Love Screen Tattoo laat de naam van jou en jouw Valentijn als achtergrond zien in een fonkelend hart. Krijg je een ander vriendje? Geen probleem, de naam kan altijd veranderd worden.

Blackberry

Compatometer

Ben jij benieuwd of jij en jouw vriend wel bij elkaar passen? Vul dan allebei de Compatometer in. De app stelt jullie beide wat simpele vragen. Aan de hand van de antwoorden bedenkt de Compatometer of jullie wel geschikt zijn voor elkaar.

Loveguru

Wil je weten of de band tussen jou en jouw lover wel sterk genoeg is? Zet jullie namen in de Loveguru en zie wat voor percentage eruit komt.

Magic Love Ball

Ben je verliefd maar weet je niet zeker of hij jou ook leuk vindt? De Magic Love Ball geeft je antwoord.

Iphone

Cupid

Het spelletje Cupid is helemaal in de stijl van de romantische dag. Je speelt Cupido en je probeert op zoveel mogelijk harten te schieten. Helaas zijn er een hoop rare monsters die je proberen te dwarsbomen.

Treemail

Om liefde te verklaren hoef je geen bomen meer te beschadigen door erin te krassen. Bij Treemail kan je de namen van jou en jouw lover in een virtuele boom laten graveren.

Valentine Hearts

Ken je dat spelletje memorie nog? Tegenwoordig is er ook een romantische versie om op de Iphone te spelen met leuke hartjes genaamd Valentine Hearts.