Ga je op Valentijnsdag romantisch aapjes kijken met je vriend in de dierentuin, samen uit eten of gaan jullie naar de film? Genoeg dingen die jullie kunnen doen, maar als je nog geen idee hebt wat je wilt gaan doen op je Valentijnsdate dan vind je hier tips.

Boottochtje
Ga met je vriend naar Amsterdam om samen met hem in een rondvaartboot te duiken voor een tochtje door de Amsterdamse grachten. Op 14 februari kun je een Valentijn Cruise maken door de romantisch verlichte grachten van Amsterdam. Onderweg zie je mooi verlichte woonboten en bruggen en de gids vertelt jullie wat er om je heen allemaal te zien is.

Strand
Ga met z’n tweeën lekker naar het strand om uit te waaien. Woon je niet in de buurt zoek dan het park of het bos op. Een beetje te koud om te picknicken is het helaas nog, maar je kunt wel de middag afsluiten met een warme kop chocolademelk.

Trouwen voor 1 dag
Heb jij altijd al gedroomd van een Las Vegas huwelijk, maar het geld niet om er heen te gaan. Dan is dit vast iets voor jou. Als je al lang een relatie hebt en voor 1 dag echt met hem verbonden wil zijn, dan kan dat. Op verschillende plaatsen in Nederland kun je voor een dag trouwen met je lief. Jij in een mooie jurk en hij strak in pak, geven jullie elkaar het ja-woord. Met een trouwcertificaat op zak, kun je altijd bewijzen dat jullie getrouwd zijn. Voor een dag weliswaar, want als de zon op komt is het huwelijk over.

Samen koken
Moet je maandag de hele dag naar school en heb je pas ’s avonds tijd voor je vriendje? Ga dan gezellig samen boodschappen doen en iets lekkers koken. Als je niet gezegend bent met goede kookkunsten, dan kun je altijd nog aan de chocoladefondue met aardbeien gaan.