Een juwelier overvallen is minder makkelijk dan gedacht. Zelfs hamers op zak hebben is niet meer indrukwekkend, zeker niet voor de 71-jarige Ann Timson. De Britse dame stopte de overvallers met haar handtas.

Toen Ann Timson zag dat een groepje jongens de Rolex in Northampton probeerde te overvallen aarzelde de Britse dame geen seconde. Ze ging de overvallers te lijf met haar handtas.

De 6 zware jongens waren zo verbijsterd dat ze hun scooter pakten en weg probeerden te rijden. Je ziet dat één van hun in zijn haast van de scooter valt. Uiteindelijk zijn 4 van de overvallers opgepakt en 2 worden nog gezocht.

Het verbaast me dat 6 van zulke grote jongens, met hamers in hun handen, schrikken van een bejaarde vrouw met een handtas. Mocht ik in de schoenen staan van de cameraman, dan zou ik toch de keuze maken om te gaan helpen. Desondanks zijn we de filmer dankbaar voor dit leuke materiaal.

[pro-player]https://www.youtube.com/watch?v=s2PlcyteQi0[/pro-player]