H&M lanceert binnenkort een nieuwe lijn genaamd Conscious collectie. Deze collectie is gemaakt van duurzame materialen.

Maar wie door het woord duurzaamheid de H&M Conscious collectie gelijk afschrijft en alleen kan denken aan geitenwollensokken types heeft het mis. De lijn is juist heel modieus en tegelijkertijd ook goed voor het milieu door het gebruik van duurzamere materialen zoals Tencel, biologisch katoen en gerecycled polyester.

De Conscious collectie heeft een minimalistische en stijlvolle uitstraling die gecombineerd wordt met romantische details zoals ruches, broderie en draperieën. Zo zien we tunieken, zwierige rokken, shorts en lange jurken in verschillende wit nuances.


Het is overigens niet voor het eerst dat H&M voor de eco-stijl kiest. De Conscious collectie is het vervolg op de Garden lijn van vorig jaar en is vanaf 14 april te koop bij H&M.