Heb jij net zoals de hoofdrolspeelster Lauryn ook een droom die je niet los kunt laten en waar je alles voor over hebt om deze uit te laten komen? Dan spreekt jou de dansfilm Make It Happen vast aan.

Lauryn komt uit een klein dorpje, maar ze heeft grote dromen. Ze wil namelijk aangenomen worden op de Chicago School of Music & Dance en doet hiervoor auditie. Wanneer ze niet wordt aangenomen is ze zo teleurgesteld dat ze niet naar huis durft om het aan haar broer te vertellen. Ze besluit dan ook om in Chicago te blijven en te gaan werken als boekhoudster in een bekende club. Als een van de danseressen op een avond uitvalt, laat Lauryn zien wat ze kan. Ze beseft dat dansen haar nog niet heeft losgelaten en besluit er alles aan te doen om haar droom achterna te gaan.

Als je ook zo van dansfilms houdt en Step Up en Save the Last Dance ook geweldige films vindt, dan kan Make it Happen niet ontbreken. Zorg dat de popcorn vanavond om 20.30 uur klaar staat, want dan is de film te zien op NET5.