Binnenkort is het weer Valentijn, de dag waarop je heel spontaan je liefde aan je vriend of geheime liefde kunt verklaren. Dat kun je doen door het hem te vertellen, maar een valentijnscadeau is natuurlijk veel leuker. Maar veel meiden weten niet zo goed wat ze voor hun vriend moeten kopen. Daarom vind je in dit artikel een aantal tips voor valentijnscadeaus voor hem.


Actief
Als je vriend, net als vele jongens, houdt van actief bezig zijn, geef hem dan een doe-cadeau. Geef hem een dagje zeilen op het strand, een antislipcursus, een workshop kickboxen of laat hem voor één dag stuntman zijn.

Elektronica
De meeste jongens zijn dol op gadgets en willen overal het nieuwste van het nieuwste van hebben. Mocht je geld over hebben kun je hem een XBOX 360 Kinect geven of een IPod met daarop een door jou ingesproken liefdesverklaring.

Leeswaar
Je kunt je vriend een abonnement op zijn favoriete tijdschrift geven of gewoon een aantal losse nummers. Sommige jongens houden van boeken lezen, dus dan is een boek natuurlijk ook het ideale cadeau om te geven voor Valentijn.

Puzzelboekjes zijn ook altijd erg in trek bij mannen, zo kun je kiezen voor een boekje met sudoku, woordzoekers, legpuzzels of een puzzelboek met allerlei verschillende puzzels erin.


Drinken & eten
Een biertje gaat er bij de meeste jongens wel in en een biertje uit een flesje met jullie foto erop al helemaal. Ontwerp zelf een bierflesje en geef hem deze cadeau voor Valentijn. Jongens houden van veel en vaak eten, dus als je hem iets te eten geeft is hij ook blij.

Om hem duidelijk te maken dat hij ook wel eens voor jou mag koken, kun je hem een kookboek speciaal voor mannen geven. Waarschijnlijk wordt het in dit soort kookboeken letter voor letter uitgelegd, want zo snel zijn jongens niet van begrip.


DVD of CD
Geef je vriend een spannende, grappige of juist romantische film waar jullie vervolgens samen naar kunnen kijken. Zo heb je meteen een extra reden om langer bij elkaar te blijven en dicht tegen elkaar aan te kruipen.

Een CD van zijn favoriete band, zanger of zangeres doet het natuurlijk ook ontzettend goed. Als je een duurder valentijnscadeau wilt wat zeker in de smaak zal vallen bij hem, kun je een kaartje voor een concert van zijn favoriete band of zanger geven.


Games
Als hij al een XBOX, WII of Nintendo heeft, geef hem dan een game! De kans is vrij klein dat hij alle spelletjes al heeft dus dit kan vrijwel altijd.

Naast een spel voor zijn gamecomputer kun je hem natuurlijk ook een gewoon gezelschapspel of een drankspelletje geven.


Verzorging
Een heerlijk luchtje, een massageolie, douche gel of deodorant is misschien niet heel origineel, maar geeft vaak wel plezier voor twee. Jij hoeft niet in de buurt te zijn van een stinkerd en krijgt waarschijnlijk heerlijke massages, wat wil je nog meer?


Accessoires
Er zijn jongens die sieraden dragen, bijvoorbeeld een mooie ketting of een houten armband. Daarnaast dragen veel jongens ook graag een horloge zodat ze altijd weten hoe laat het is. Als jouw vriend zo’n jongen is, kun je hem een nieuw horloge of een sieraad als valentijnscadeau geven.

Nachtje weg
Geef hem een nachtje in een hotel samen met jou. Niet alleen hij vindt dit een geweldig idee, maar jij waarschijnlijk ook. Zo kunnen jullie heerlijk ongestoord van elkaar genieten!

Valentijnslingerie
Een spannend setje voor tijdens jullie nachtje weg of gewoon zomaar. De kans is groot dat je hem hiermee helemaal gek maakt.

Kaart
Als je niet zoveel geld hebt of nog niet zeker weet of hij jou net zo leuk vindt als jij hem, kun je hem ook een kaartje sturen. Dit kun je anoniem doen maar erg handig is dat natuurlijk niet. Want zo kom je er natuurlijk nooit achter of hij jou ook leuk vindt.

Zit er een valentijnscadeau voor jouw vriend bij of weet jij allang wat je voor hem wilt kopen?