Stiekem ben ik een heel klein beetje tassenverslaafd. Bij ongeveer al mijn schoenen, ook een verslaving, heb ik wel een aparte tas. Vandaar dat ik er absoluut geen moeite mee heb om een top 5 samen te stellen van mijn favoriete Friis & Company tassen.


Nummer 5
Ik houd erg van zwarte tassen, dus deze zwarte tas moest absoluut een plekje krijgen in mijn Friis & Company top 5. De tas is simpel, maar door het kettinkje heeft het toch iets bijzonders. De tas lijkt me alleen niet fijn als je er veel in moet doen, want dan gaat de ketting in je schouder snijden.


Nummer 4
Deze blauwe Friis & Company tas is lekker groot dus daar kun je een heleboel in meeslepen. Het materiaal dat voor deze tas gebruikt is, vind ik iets minder maar dat maakt het formaat van de tas zo weer goed.


Nummer 3
Het model en het formaat van deze Friis & Company tas vind ik ideaal. Je kunt er lekker veel in doen en door het kleine tasje aan de buitenkant van de grote tas raak ik ook mijn mobiel niet meer iedere keer kwijt. Helaas heeft het merk hun logo er zo ontzettend vaak op gezet dat het naar mijn idee een beetje overduidelijk is. Iets minder had ik leuker gevonden.


Nummer 2

Grote tassen zijn fijn, maar voor een avond stappen heb ik liever een kleinere tas. Deze zwarte Friis & Company tas met een kralenketting en grote strik voldoet helemaal aan mijn wensen en zou ik graag willen hebben.


Nummer 1
Deze lichtbruine tas is absoluut mijn favoriete tas. Dit komt door het model en het formaat van de tas, maar ook de aparte vakjes vind ik erg fijn. Zo raak ik tenminste niet steeds alles kwijt in mijn tas. Het enige dat ik minder vind aan deze Friis & Company tas is dat er geen lang koord bij zit.