De meiden hebben iets verschrikkelijks meegemaakt. Ze zijn bijvoorbeeld verkracht, mishandelt of uitgehuwelijkt. Na zoveel tijd hebben zij de moed gevonden dit bekend te maken en er een boek over geschreven.

Iedereen wist het

Dit boek gaat over Lydia die 26 jaar lang door haar stiefvader verkracht werd en 6 kinderen van hem kreeg. Er was helemaal niemand die iets deed. Het boek is geschreven door Lydia Gouardo.

Mijn jeugd hield op in Rotterdam

Op haar 14de wordt Diaryatou uitgehuwelijkt aan een man die 30 jaar ouder is. Hij neemt haar mee naar Rotterdam, waar hij nog meer vrouwen blijkt te hebben. Daar begint de hel. Het boek is geschreven door Diaryatou Bah.

In mijn onschuld

Alsof Merel van Groningen met haar loverboy ervaring nog niet genoeg heeft mee gemaakt, maakt haar mentor ook nog misbruik van haar vertrouwen. Hij verleidt haar en ze krijgen een relatie. In dit boek is het aangrijpende verhaal van Merel van Groningen te lezen.

En toch hield ik van hem

In dit boek is het schokkende verhaal van Maria Landon te lezen. Zij werd door haar eigen vader gedwongen wordt om in de prostitutie te werken. De schrijfster van dit boek is Maria Landon zelf.

Ik vind het erg knap dat deze meiden niet in de put gaan zitten, maar toch iets van hun leven willen maken, ondanks de dingen die ze hebben meegemaakt. De prijzen van de boeken over verkrachting variëren tussen de 8 en 18 euro.