Het begint er langzamerhand op te lijken dat Kelly Osbourne modeland gaat veroveren. Er wordt namelijk gefluisterd dat Kelly het gezicht wordt van de kledinglijn van Madonna.

Het gerucht gaat dat Madonna en dochter Lourdes hun oog hebben laten vallen Kelly Osbourne als het gezicht van hun nieuwe kledingcollectie van Material Girl. Het zou dus zomaar eens kunnen dat Kelly het stokje overneemt van Gossip Girl actrice Taylor Momsen, die nu nog te zien is in de campagne van het merk.

Volgens een insider is de deal tussen Madonna en Kelly al zo goed als rond. “Kelly is een enorme fan van Madonna. En Lourdes kijkt op haar beurt weer enorm op naar Kelly,” aldus een bron. Kelly liet op haar beurt via Twitter weten dat ze pas een enorme deal heeft gesloten, maar dat ze helaas nog niets mag vertellen.

Kortom alles wijst er op dat Kelly Osbourne wel eens heel binnenkort kan gaan schitteren in de nieuwe Material Girl campagne.