Online winkelen is ontzettend gemakkelijk want je hoeft niet in de rij te staan en je kunt heerlijk binnen blijven. Maar het nadeel is wel dat je niet kunt passen om te kijken of iets mooi staat. Maar daar heeft de H&M iets opgevonden!

H&M heeft namelijk sinds kort een soort paskamer op de website. Hier kun je een model uitkiezen dat het meeste op jou lijkt, met jouw haarkleur bijvoorbeeld. Daarna kun je de kleding kiezen en die bij het model ‘aantrekken’. Zo kun je zien hoe de jurk, trui of broek valt en of het mooi zal staan voordat je het überhaupt gekocht hebt.

Persoonlijk vind ik dit een goede oplossing voor het pasprobleem. Al zijn er naar mijn idee ook een paar minpuntjes, zo kun je het model niet aan jouw figuur aanpassen en kun je alleen kiezen voor donkerblond of donkerbruin/zwart haar. Alsof de hele vrouwelijke bevolking er zo uit ziet.

Je vindt de digitale paskamer op de website van H&M. Wat is jouw mening over deze digitale paskamers?

H&M is gestopt met de digitale paskamer.