De Golden Globes 2011 zijn weer uitgereikt en de film The Social Network is de grote winnaar van dit jaar. De film won afgelopen nacht vier Golden Globe Awards, waaronder die voor beste regisseur, beste soundtrack, beste scenario en beste film.

De meeste sterren hadden voor de Golden Globes 2011 hun mooiste kleding uit de kast getrokken en schitterden over de rode loper. Zo ook Nathalie Portman, die de Golden Globe Award voor beste actrice mee naar huis mocht nemen voor haar rol in Black Swan en Colin Firth die een Golden Globe Award voor beste acteur won voor zijn rol in The King’s Speech.

De film The Kids Are All Right won de Award voor beste komedie en hoofdrolspeelster Annete Bening won de Award voor beste actrice in een komische film. Toystory 3 kreeg de Golden Globe Award voor beste animatiefilm en het televisieprogramma Glee won ook een aantal prijzen, waaronder de Award voor beste musical op televisie.