Alle tassen van Oilily zijn versierd met felgekleurde bloemen en motiefjes. Wie daar niet vrolijk van wordt, heeft zijn ogen in zijn achterhoofd zitten of is depressief. Hieronder lees je wat ik de leukste vijf Oilily tassen vind.


Nummer 5

Door deze licht gekleurde Oilily tas die versierd is met vlinders, vogels en bloemen word je alvast de lente ingetrokken. Het motiefje vind ik best wel leuk, maar ik vind het jammer dat de tas zo licht gekleurd is.


Nummer 4

Het formaat van deze tas is natuurlijk ontzettend handig. Maar ik vind de kleurencombinatie een stuk minder geslaagd. Deze Oilily tas is qua kleuren net iets te fel voor mij denk ik.


Nummer 3
Deze grote Oilily tas is geweldig wanneer je een nachtje uit logeren gaat, veel mee moet nemen voor school of boodschappen gaat doen. Persoonlijk word ik helemaal vrolijk van deze tas en krijg ik nog meer zin in de aankomende zomer.


Nummer 2
Laptoptassen zijn vaak ontzettend saai, maar gelukkig heeft Oilily een paar felgekleurde varianten. De laptoptas met de grote bloem en de hartjes is mijn favoriete laptoptas, al doet de binnenkant van de bloem me een beetje aan een foute tattoo denken.


Nummer 1
Deze blauwe trolley zou ik graag een plekje geven in mijn kamer. Je kunt hem gebruiken als handbagage in het vliegtuig of als je een weekendje weg gaat. Het motief en de kleuren zijn helemaal mijn ding, dit is absoluut mijn favoriete Oilily tas.